Αχαϊα: Αιματηρή καταδίωξη ληστή - Νεκρός ο κακοποιός από σφαίρες αστυνομικών!

O 46χρονος δράστης είχε εισβάλει σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στην Κ.Αχαϊα και είχε ληστέψει πελάτη - Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν αργότερα έξω από υποκατάστημα της ΑΤΕ - Διαβάστε όλα όσα έγιναν

Ο 46χρονος λίγο μετά τη 13.30 το μεσημέρι εισέβαλε στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. της Κάτω Αχαΐας καλυμμένος με ένα... σεντόνι και ένα αποκριάτικο καπέλο. Στάθηκε στην είσοδο του υποκαταστήματος και τρέμοντας σύμφωνα με το dete.gr απείλησε έναν πελάτη και του ζήτησε χρήματα.

Έντρομος ο ανδρας του έδωσε διακόσια ευρώ που είχε στην τσέπη του. Χαρακτηριστικό της ταραχής του ληστή ήταν ότι μάζευε τα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ που είχαν πέσει από το θύμα στο πάτωμα. στη συνέχεια ο δράστης έφυγε με μία μοτοσικλέτα που είχε αφήσει λίγο πιο κάτω.

Επόμενη στάση του, το υποκατάστημα της ΑΤΕ στην περιοχή της Βάρδας. Την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει μέσα με το όπλο, εντοπίστηκε από περιπολικό που πραγματοποιούσε περιπολία. Τότε άρχισε το ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία. Εφθασαν μέχρι τα Καρέικα, ένα χωριό κοντά στην Κ. Αχαϊα και εκεί έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα ο 46χρονος να πέσει νεκρός...

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 46χρονο στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαϊας. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

newsit.gr