Είδηση βόμβα – Βάζουν «λουκέτο» στην 6η ΕΜΑΚ – Στα «κεραμίδια» οι Πυροσβέστες

Η ηγεσία του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει αποφασίσει να βάλει λουκέτο στην 6η ΕΜΑΚ που έχει ως έδρα της την Πάτρα και επιχειρεί σε σεισμούς, πυρκαγιές και άλλα έκτακτα περιστατικά στην Πελοπόννησο, τα νησιά του Ιονίου και μέρος της Φωκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr αυτό τον σχεδιασμό του Υπουργείου αποκάλυψε σε συνδικαλιστές από την περιοχή, με τους οποίους συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή, ο νέος Αρχηγός της Πυροσβεστικής.

Η είδηση αυτή έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο Σώμα καθώς,  τα συμπεράσματα ειδική επιτροπής που είχε ολοκληρώσει τη δουλειά της πριν τις εκλογές έκανε λόγο για την αναγκαιότητα ενίσχυσης της 6ης ΕΚΑΜ και της δημιουργία και δεύτερου πυροσβεστικού σταθμού στην Πάτρα.

Αντ’ αυτού κλείνει η ΕΜΑΚ και αποκλείεται το ενδεχόμενο δημιουργίας 2ου σταθμού. Ο πρόεδρος των Πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Βασίλης Φερτάκης έχει ήδη έτοιμη επιστολή διαμαρτυρίας προς τον αρμόδιο Υπουργό Ν. Δένδια, την οποία θα κοινοποιήσει και στους βουλευτές σε μια ύστατη προσπάθεια να αποτρέψουν αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.

2013-01-09

thebest.gr