Αυτοκτονία - σοκ στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, το πρωί ενημερώθηκε το Α` Λιμενικό Τμήμα του Ρίου για ύπαρξη εγκαταλειμμένου οχήματος στο οδόστρωμα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και ότι από την κάμερα παρακολούθησης φαίνεται άτομο να πέφτει από την γέφυρα στη θάλασσα.

Άμεσα ενημερώθηκαν πλοία πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου καθώς και όλα τα παραπλέοντα σκάφη , ενώ παράλληλα δύο περιπολικά οχήματα και δύο πλωτά του Λιμενικού Σώματος έσπευσαν στην περιοχή προς εντοπισμό του αγνοούμενου ατόμου.

Στις από ξηρά έρευνες συμμετείχε και η ομάδα Διάσωσης Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η οποία τελικά εντόπισε πτώμα ανδρός σε δύσβατη βραχώδη θαλάσσια περιοχή Αγίου Βασιλείου (Χατζέϊκα) δήμου Πατρών.

Η σορός ανασύρθηκε και αναγνωρίστηκε από οικείους του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν.Π. Ρίου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Οπως αναφέρουν τοπικά ηλεκτρονικά μέσα, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ο νεαρός, γιος γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας, οδηγώντας στη γέφυρα με κατεύθυνση από το Ρίο προς το Αντίρριο, σταμάτησε το αυτοκίνητό του, μάρκας Alfa Romeo, βγήκε από το όχημα και έπεσε στο ύψος του δεύτερου πυλώνα.

Κατά τις ίδιες πηγές, φέρεται επίσης να άφησε ιδιόχειρο σημείωμα στο αυτοκίνητό του, ζητώντας «συγνώμη» για την πράξη του από την οικογένειά του, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «δεν αντέχω άλλο. Έπρεπε να γίνει αυτό».

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη αυτοκτονία που σημειώνεται στη γέφυρα Ρίο-Αντίρριο.

2013-10-19

etnos.gr