Αύριο η κηδεία της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά

 

Στις δύο αύριο το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αγγέλων στο 1ο Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας, θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος. για την 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, που βρήκε τραγικό θάνατο, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν 33χρονος Αλαβανός υπήκος την μαχαίρωσε τρεις φορές στο λαιμό και στην πλάτη, μέσα στο σπίτι της, οδηγώντας την στο θάνατο και αφήνοντας πίσω την 10χρονη κόρη της και τον σύντροφό της.

Η υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας της 43χρονης, λαμβάνει νέα τροπή από τα στοιχεία που συλλέγονται για το προφίλ του δράστη, τα οποία και ενισχύουν την εκτίμηση ότι έρρεπε στην φαντασιοπληξία και στην μυθομανία.

Φαίνεται ότι καταλήφθηκε από εμμονή για το θύμα και όταν εκείνη δεν ανταποκρίθηκε, της επιτέθηκε σε κατάσταση εκτός εαυτού, πιθανών προμελετώντας την επίθεση του ώρες πριν το φόνο.

Αύριο Δευτέρα θα προσέλθει εκ νέου στον ανακριτή για να απολογηθεί, μετά την προθεσμία που έλαβε το βράδυ της Παρασκευής, ο 33χρονος δράστης, ο οποίος και έχει ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

2013-12-01

pelop.gr