Θρήνος για τους τρεις φοιτητές που χάθηκαν στην Πάτρα

Θρήνος για τα τρία νέα παιδιά, φοιτητές που σκοτώθηκαν τα ξημερώματα στην Πάτρα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα

Θρήνος για τους τρεις φοιτητές που σκοτώθηκαν τα ξημερώματα στην Πάτρα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα μετά από πάρτι. Μαζί τους επέβαιναν άλλα τρία παιδιά - φοιτητές που σώθηκαν.


Τα πρόσωπα της τραγωδίας

Νεκροί είναι η Ρεγγίνα Ζαπάντη φοιτήτρια από την Πάτρα, ο Ανδρέας Αλέξης, φοιτητής Γεωλογίας και  η Γεωργιάνα Μουραφέτη από την Καλαμάτα.

Μαζί τους επέβαιναν στο αυτοκίνητο και άλλοι τρεις νέοι που διασώθηκαν.

Τα έξι παιδιά, είχαν γνωριστεί λίγες ώρες νωρίτερα σε πάρτι. Όταν τελείωσε το πάρτι επιβιβάστηκαν και οι έξι στο αυτοκίνητο, προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθύνθηκε στον δρόμο που βρίσκεται μέσα στο λιμάνι της Πάτρας και οδηγεί από τον μόλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, το αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα.

Ανδρες του Λιμενικού πραγματοποιούν έρευνες προκειμένου να εξακριβώσουν πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στη θάλασσα. Σύμφωνα με το thebest.gr, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι λιμενικοί είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος.

Οι τρεις σοροί έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, για να γίνει νεκροψία, ενώ οι τρεις διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 21χρονος Αλέξης Αντρέας που έχασε τη ζωή του είναι γιος Πατρινού αστυνομικού.

 

thetoc.gr

22:05:56

2015-09-21