Δύο αδέλφια νεκρά σε τροχαίο στην καρμανιόλα Πατρών-Τριπόλεως

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου δύο αδελφών, δύο νέων παιδιών, το νήμα της ζωής των οποίων κόπηκε γρήγορα και ξαφνικά, νωρίς σήμερα το πρωί. Ο κατάλογος των θυμάτων της ασφάλτου, στο νομό Αχαΐας, μεγάλωσε σήμερα, μετά τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως.

Σε μια Εθνική που, όπως και οι υπόλοιπες της Δυτικής Ελλάδας, Πατρών - Πύργου, Πατρών Κορίνθου, Αντιρρίου -Ιωαννίνων, απέχουν πολύ από τους σύγχρονους και ασφαλείς αυτοκινητόδρομους, καθώς δεν διαθέτουν ούτε καν διαχωριστική νησίδα, με αποτέλεσμα πολύ συχνά, άνθρωποι να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο

Όλα συνέβησαν στις 6 το πρωί. Οι δύο νεαροί ηλικίας 21 και 19 ετών,  από το Σταροχώρι Αχαΐας, έχασαν τη ζωή τους στην Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως, όταν το Ι.Χ.  στο οποίο επέβαιναν συκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο,  στο ύψος της διασταύρωσης Κουρλαμπα για Χαλανδρίτσα, λίγο πριν το  Βασιλικό.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο Σταροχώρι της Αχαϊας όπου διέμεναν τα δύο αδέλφια. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική απώλεια των δύο νέων παιδιών.Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, πρόκειται για τους Σούρα Ιωάννη γεννημένο το 1992 και Σούρα  Χρήστο γεννημένο το  1990.

2011-07-02

thebest.gr

φωτό αρχείου