Κούγιας: "Νιώθω αηδία, φεύγω"

Για το πώς νιώθει μετά τα όσα βγήκαν στην επιφάνεια και εμπλέκουν τον προπονητή της Παναχαϊκής, Ηλία Φυντάνη, στα στημένα παιχνίδια, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Σιχαμάρα νιώθω. Πώς να νιώθω.Ο λογιστής της Παναχαϊκής είναι κατηγορούμενος για πλαστογραφία, ο αστυνομικός που με προστάτευε μία περίοδο συνομιλούσε καθημερινά με τον Τσακογιάννη και του έλεγε τι κάνω όλη τη μέρα.

Ο δικηγόρος της Παναχαϊκής με έλεγε γελοίο άτομο και σήμερα μαθαίνω ότι και ο προπονητής πίσω από την πλάτη μου έστηνε παιχνίδια. Νιώθεις λοιπόν αηδία και λες σας παρακαλώ μπορείτε να πάρετε τις μετοχές μου, να μου δώσετε τα χρήματά μου και να φύγω. Σκέφτομαι να φύγω. Τι άλλο να κάνεις; Παλεύω 15 χρόνια… Είναι υγεία να έχεις για εκτόνωση το ποδόσφαιρο. Το ευχαριστιόμουν στις ομάδες που είχα…και τώρα; Όταν παραπέμπονται άνθρωποι για υποκίνηση επεισοδίων σε βάρος μου, τι να πεις;δεν θέλω να το πιστεύω»

* Για οργανωμένο σχέδιο έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον «Sentra FM 103,3», σχολιάζοντας τα όσα αναφέρει το περιεχόμενο της δεύτερης δικογραφίας που είδε το φως της δημοσιότητας για τα εις βάρος του επεισόδια.

«Έχω βαρεθεί να πέφτω από τα σύννεφα. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, οδηγός του Γκαγκάτση τόσα χρόνια και ο Τσακογιάννης ο γνωστός φέρονται μαζί με τον κύριο Μαρινάκη να οργανώνουν επεισόδια εις βάρος μου. Παίρνω λοιπόν μια απάντηση τώρα γιατί δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Πέρυσι το καλοκαίρι ο Αστέρας Τρίπολης ήθελε να αγοράσει την Παναχαϊκή. Μάλιστα με είχαν απειλήσει πως αν δεν πουλούσα θα πέρναγα δύσκολο χειμώνα. Έβλεπα λοιπόν οπαδούς με κουκούλες να με βρίζουν να σηκώνουν πανό και γενικά να υπάρχει τρομοκρατία».

Για το παιχνίδι Κόρινθος – Παναχαϊκή στις 13 Μαρτίου 2011 είπε: «Στις 11 Μαρτίου υπάρχει η συνομιλία του Τσακογιάννη με τον πρόεδρο άλλης ομάδας που αναφέρονται στο πρόσωπό μου και μιλούν για τα πέντε σκαμπίλια. Δεν θέλω να πιστέψω ότι στους καινούργιους διαλόγους ακούγεται η φωνή το Μαρινάκη και στέλνει οπαδούς να δημιουργήσουν επεισόδια εις βάρος μου. Σε εκείνο το παιχνίδι με την Κόρινθο παίξαμε στο τέλος με 9 παίκτες και πήραμε το ματς στο 95΄. Στο τέλος κάτι περίεργοι τύποι άρχισαν να με βρίζουν χυδαία».

Για το εάν είναι φοβισμένος τόνισε: «Ήταν σχέδιο οργανωμένο. Είχαν αποφασίσει πως ήμουν μαλακό υπογάστριο στο δικό τους έργο. Η δική μου ενασχόληση θα έφερνε στο προσκήνιο αυτά που έφερε. Είμαι απογοητευμένος. Είμαι φοβισμένος και αηδιασμένος. Τις τελευταίες ημέρες γίνονται συγκλονιστικά πράγματα. Παραιτήθηκε ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ κ.Κουρίδης. Δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται για έναν έντιμο άνθρωπο. Κάποιοι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν πρόσωπα. Θέλω να σας πω ότι βρίοσκεται εν εξελίξει ένα προγκρόμ τρομοκρατίας.

Για το εάν θα έπαιρνε μέρος στο συμβούλιο της Super League γνωρίζοντας ότι ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής κατηγορείται για υποκίνηση αθλητικής βίας, τόνισε:

«Όπως είναι διατυπωμένη η δικογραφία φαίνεται να μιλούν οι Τσακογιάννης – Παπαδόπουλος και ο Μαρινάκης να είναι σύμφωνος. Εάν αληθινό εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Μαρινάκη εάν όχι πρέπει να τους εξοντώσει. Κάνω μια έκκληση. Είναι η χρυσή τομή να πάρει σημαντικές αποφάσεις ο κ.Πιλάβιος ο οποίος έχει την αμέριστη εμπιστοσύνη του Μισέλ Πλατινί. Ο κ.Μαρινάκης θα πρέπει να πάρει πρωταρχικό ρόλο στην κάθαρση. Να διώξει οποιαδήποτε σκιά».

2011-07-12

thebest