Φοροφυγάς o Πρόεδρος Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου στη Δυτική Ελλάδα, με καταθέσεις 8 εκ. ευρώ!!!

Διευθύνων Σύμβουλος  και Πρόεδρος ιδιωτικού  θεραπευτηρίου στη Δυτική Ελλάδα με τα αρχικά Φ.Π. φιγουράρει στη λίστα με τους φοροφυγάδες που αποκαλύφθηκαν από το άνοιγμα των 77  τραπεζικών λογαριασμών υπόπτων για φοροδιαφυγή. Ο συγκεκριμένος εντοπίστηκε με σύνολο καταθέσεων το αστρονομικό ποσό των  8 εκατομμύρια ευρώ!!! για τα έτη 2007, 2008, 2009 και 2010.

Από αυτά τα 8 εκατομμύρια, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος είχε δηλώσει στην εφορία μόνο 722.257 ευρώ!!!

Τα αδήλωτα δηλαδή για τα ίδια έτη ανέρχονται σε 7.277.749 ευρώ!!!

Η λίστα με τους φοροφυγάδες ποροκαλεί σοκ, καθώς ανάμεσά τους βρίσκονται πάμπλουτοι γιατροί, αστρολόγοι, αστυνομικοί, κομμωτές, ακόμη και ανεπάγγελτοι.

Το κράτος πάντως παραμένει υπόλογο  καθώς στη σχετική λίστα δεν συμπεριλαμβάνονται οι Πατρινοί γιατροί  για τους οποίους έχει γίνει πολύς λόγος περί καταθέσεων από φακελάκι.

Πρόκειται για τους Πατρινούς γιατρούς που είχαν εντοπιστεί να διαθέτουν καταθέσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Η Πάτρα βοά για τις περιπτώσεις "φακελλάληδων" γιατρών που απέκτησαν τεράστια περιουσία, αλλά απαντήσεις δεν δίνονται. Κανείς δεν μας έχει πει το απέγινε με τους Πατρινούς γιατρούς που εντοπίστηκαν εδώ και ένα χρόνο, με καταθέσεις από 8 έως 31 ευρώ. Κανείς δεν μας έχει πει τι απέγινε με τους γιατρούς που φέρονταν εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο της εταιρείας Depuy.

thebest.gr