Ύποπτη και για το φόνο βενζινοπώλη στην Ηλεία η συμμορία των Αλβανών

Σοβαρές υπόνοιες ότι διέπραξε και δολοφονία η πενταμελής σπείρα των Αλβανών με Έλληνα «εγκέφαλο» που εξαρθρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Πάτρα, έχει η Ασφάλεια και περιμένει τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στο πιστόλι που βρέθηκε στην κατοχή των κακοποιών.Πρόκειται για την δολοφονία ενός 65χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Επιτάλιο Ηλείας, που έγινε στις 30 Οκτωβρίου από δύο ληστές, οι οποίοι είχαν φτάσει με μηχανή παριστάνοντας του πελάτες.

Όταν έβγαλαν όπλα και τον ακινητοποίησαν, ο άτυχος άνδρας αντέδρασε και τότε ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Η σύλληψη του 55χρονου Έλληνα αρχηγού της σπείρας και των τεσσάρων Αλβανών ηλικίας 22, 28, 31 και 38 χρόνων, διαλεύκανε τέσσερις ληστείες και 20  διαρρήξεις, τις οποίες είχαν διαπράξει σε περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Φωκίδας.

Άλλα δύο μέλη της σπείρας δεν έχουν συλληφθεί και αναζητούνται.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν, εκτός από το πιστόλι, άλλο ένα πιστόλι κρότου-αερίου, δύο γεμιστήρες με 29 φυσίγγια πιστολιού, οκτώ φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και πλήθος κλοπιμαίων, μεταξύ των οποίων ένα αυτοκίνητο και δύο μηχανές.
2011-12-26

thebest.gr