Βομβαρδισμένο τοπίο η οδός Σαχτούρη όπου έγινε η επίθεση στο κλαμπ του ΠΑΟ

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει ο οδός Σαχτούρη στην Πάτρα, όπου λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα σημειώθηκε βομβιστική επίθεση στο κλαμπ των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Οι περίοικοι είναι αγανακτισμένοι και οργισμένοι από τη στάση των Αρχών, καθώς όπως καταγγέλλουν ζητούν επί χρόνια να φύγει από την περιοχή τους η λέσχη των οπαδών, αλλά ουδείς τους ακούει.

Σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας κάτοικοι και καταστηματάρχες ξεκίνησαν να αποκαθιστούν τις σοβαρές ζημιές που προκάλεσε η ισχυρότατη έκρηξη.

Παντού στο οδόστρωμα υπάρχουν γυαλιά από σπασμένα τζάμια των πολυκατοικιών και υαλοπίνακες καταστημάτων.
Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας του ωστικού κύματος που ακολούθησε της έκρηξης αποτελεί το γεγονός ότι υπάρχουν ζημιές σε όλες τις πολυκατοικίες και τα καταστήματα που βρίσκονται μεταξύ των οδών Κορίνθου και Κανακάρη, αλλά και μακρύτερα.

Ζημιές έχουν υποστεί τα σταθμευμένα οχήματα, που βρίσκονταν κοντά στη Λέσχη του Παναθηναϊκού, όπως και ένα δίκυκλο που έχει καεί ολοσχερώς.

Οι κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στο thebest.gr επιρρίπτουν ευθύνες για την κατάσταση στις Αρχές, ζητώντας την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα, ώστε να κλείσει οριστικά η Λέσχη.

Μάλιστα όπως καταγγέλλουν δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται επεισόδια στη γειτονιά τους, λόγω της ύπαρξης των οργανωμένων οπαδών.

Οι περίοικοι, όπως είπαν, έχουν προσφύγει πολλές φορές στην Αστυνομία, ζητώντας να κλείσει η λέσχη, αλλά κανείς δεν τους εισάκουσε.

2012-01-30

thebest.gr