Εκτός κινδύνου ο μαθητής που έπεσε στο κενό απο τον τρίτο όροφο κτιρίου

17:55 Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο μαθητής που έπεσε σήμερα  περίπου στις 2:00 το μεσημέρι, τελικά από τον τρίτο όροφο σχολικού συγκροτήματος της Πάτρας. Ο 15χρονος φέρει κατάγματα στα άκρα αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στους γιατρούς.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία κάνουν λόγο για ατύχημα, ωστόσο ακόμη εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Ασφαλή συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων που ήδη λαμβάνονται στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται.

14:37 Μεγάλη κινητοποίηση στις 2 περίπου το μεσημέρι για την πτώση ενός παιδιού στο κενό από όροφο σχολικού κτηρίου της Πάτρας. Το συμβάν συνέβη στο κτήριο που συστεγάζει το 9ο γυμνάσιο Πατρών με το 13ο Λύκειο.

Ο 15χρονος μαθητής έπεσε από το δεύτερο όροφο στο κενό απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κατάγματα στα άκρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του. Η αστυνομία που επίσης βρέθηκε εξ αρχής στο σημείο αναζητά τα αίτια που προκάλεσαν το πρωτοφανές συμβάν.

 2012-03-06

thebest.gr