Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι από το άγριο φονικό της 80χρονης δασκάλας

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Καποδιστρίου και Ζαλόγγου στην Πάτρα, από την άγρια δολοφονία της 80χρονης συνταξιούχου εκπαιδευτικού, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, με 15 μαχαιριές. Οι περίοικοι, που μίλησαν σήμερα στο thebest.gr, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη στην άτυχη δασκάλα και φοβούνται για ακόμη χειρότερα.

Οι άνθρωποι έχουν τρομοκρατηθεί από τη φρικτή δολοφονία και αρκετοί δηλώνουν πως ζουν υπό το κράτους του φόβου, καθώς νοιώθουν ανασφαλείς.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, το κίνητρο των οποίων φαίνεται να είναι η ληστεία, καθώς το εσωτερικό του σπιτιού στον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας που διέμενε μόνη η άτυχη 80χρονη, ήταν ανακατεμένο.

Αυτή την ώρα κλιμάκιο της Αστυνομίας βρίσκεται στο σπίτι της άτυχης 80χρονης εξετάζοντας εξονυχιστικά τον τόπο του εγκλήματος, αναζητώντας στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Πάντως, άνθρωποι της διπλανής πόρτας έλεγαν σήμερα στο thebest.gr, πως τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι γίνονταν κάποιες εργασίες συντήρησης και πιθανόν να έχει κάποια σχέση και αυτό.

2012-06-09

thebest.gr