3.000 οδηγοί πέρασαν δωρεάν από τη γέφυρα την Κυριακή!

Περίπου 3.000 οχήματα πέρασαν χθες από τα διόδια της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου χωρίς να πληρώσουν, λόγω της κινητοποίησης που έγινε στο σημείο από τις επιτροπές κατά των διοδίων. Ο αποκλεισμός ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε περίπου στις 4:30 το απόγευμα, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης.

Ωστόσο, κάποιοι εκ των οδηγών που πέρασαν χθες από το Ρίο προς το Αντίρριο, δεν μείωσαν την ταχύτητά τους πριν από τους σταθμούς των διοδίων, χωρίς να υπολογίζουν τους διαδηλωτές που βρίσκονταν αριστερά και δεξιά του δρόμου. Είναι θαύμα το γεγονός ότι στις μέχρι σήμερα κινητοποιήσεις δεν έχει συμβεί κάποιο τροχαίο, εξαιτίας αυτής της μικρής μερίδας των οδηγών.

Το «κερασάκι» στη χθεσινή κινητοποίηση ήταν η συμμετοχή των οπαδών της Παναχαϊκής, οι οποίοι φεύγοντας έγραψαν με σπρέι συνθήματα στα κιόσκια.

Κατά τα λοιπά, οι διερχόμενοι οδηγοί τις υπόλοιπες ημέρες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία πληρώνουν κανονικά το αντίτιμο της διέλευσης. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι ελάχιστοι που είτε δηλώνουν ότι δεν πληρώνουν, είτε γκαζώνουν όταν ανοίγει η μπάρα για το προπορευόμενο όχημα και περνούν και αυτοί. Έτσι, όμως θέτουν τη σωματική τους ακεραιότητα σε κίνδυνο για λίγα ευρώ…

thebest.gr