Ολυμπιακός εμπαιγμός… Χωρίς αεροπλάνο τα Γιάννινα τις μέρες των Χριστουγέννων!

Ολυμπιακός εμπαιγμός....
 
Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί διαφορετικά η στάση της Οlympic Αair, της μοναδικής εταιρίας που εκτελεί πτήσεις προς κι από τα Γιάννινα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Epiruspost.gr η Ολυμπιακή, συνεχίζοντας μία πολιτική συνεχούς υποβάθμισης των Ιωαννίνων, αποφάσισε και έβγαλε από το πρόγραμμά της όλες τις πτήσεις από και προς τα Ιωάννινα για τρεις ημέρες και μάλιστα όχι οποιεσδήποτε ημέρες.

Την παραμονή, την ημέρα των Χριστουγέννων και την επομένη, από και προς τα Γιάννινα δεν θα εκτελεστεί κανένα απολύτως δρομολόγιο.
 
Σε ένα διάστημα λοιπόν, όπου αποδεδειγμένα, η τουριστική κίνηση προς την περιοχή είναι από τις υψηλότερες που καταγράφεται στη διάρκεια του έτους, η Ολυμπιακή αποφασίζει να τιμωρήσει τα Γιάννινα και την Ήπειρο.
 
Είναι προς το παρόν άγνωστο γιατί ελήφθη η απόφαση αυτή και πραγματικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η όποια απάντηση δοθεί από την εταιρία, αν βέβαια δοθεί κάποια.
 
Το εισιτήριο της Ολυμπιακής από και προς τα Γιάννινα είναι το ακριβότερο στην Ελλάδα. Σε αντίστοιχη τιμή μπορεί να ταξιδέψει κάποιος από την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη, με άλλες βέβαια εταιρίες, προς οποιαδήποτε πρωτεύουσα της Ευρώπης.
 
Παρόλα αυτά οι πτήσεις είναι πάντα υπερπλήρεις κι ας γνωρίζουν συνήθως όσοι θέλουν να ταξιδέψουν ειδικά το χειμώνα, τον κίνδυνο να μην πετάξουν ποτέ ή να ταξιδέψουν με καθυστέρηση ωρών.
 
Πέραν όλων αυτών, η Ολυμπιακή έρχεται τώρα να δώσει ένα μεγάλο χτύπημα στην περιοχή, αφήνοντάς την επί τρεις ημέρες χωρίς αεροπλάνο.
 
Μήπως είναι πολλά όλα αυτά για να τα ανέχονται τα Γιάννινα;

epiruspost.gr

2012-10-17