Με λεωφορείο τα Γιάννινα… πιάνουν εξωτερικό!

Με λεωφορείο από τα Γιάννινα για την Ευρώπη, φθηνά και ...κόντρα στην Τρόϊκα και το ΔΝΤ. Nέες τακτικές λεωφορειακές γραμμές λοιπόν, συνδέουν τα Γιάννινα με την Ιταλία, Αυστρία και Γερμανία. Το kirousis Travel, μετά την καθιερωμένη κάθε Κυριακή (16.00) αναχώρηση λεωφορείου για Σόφια και Φιλιππούπολη (επιστροφή κάθε Παρασκευή), προχώρησε και σε νέες λεωφορειακές γραμμές, συνδέοντας τα Γιάννινα με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Σε συνεργασία με τις εταιρείες EXPRESS LINE και TRANS HELLAS REISEN κάθε Τετάρτη θα εκτελείται τακτική λεωφορειακή γραμμή από ΙΩΑΝΝΙΝΑ-Ηγουμενίτσα-Αγκώνα-Μπολώνια-Ίνσμπουργκ- Μόναχο-Στουτγάρδη-Μανχεϊμ-Κολωνία-Ντύσσελντορφ-Βούπερταλ-Ντόρτμουντ-Χάγκεν-Ιserlohn- Ludenchein και αντίστροφα.

Από την Γερμανία η αναχώρηση του λεωφορείου γίνεται κάθε Σάββατο. Παιδιά μέχρι 2 ετών ταξιδεύουν δωρεάν, ενώ από 2-12 ετών πληρώνουν το 50% του εισιτηρίου. Με αυτή την λεωφορειακή γραμμή, θα εξυπηρετούνται και μικρά γκρούπ, προς και από την Γερμανία.

Επίσης σε πρώτη φάση από την Θεσσαλονίκη, κάθε βδομάδα το Kirousis Travel ξεκίνησε συνεργασία με εταιρείες λεωφορειακών γραμμών για Τσεχία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, ΠΓΔΜ, Σλοβακία, ενώ στο επόμενο χρονικό διάστημα, σχεδιάζονται καθημερινές αναχωρήσεις για προορισμούς στην Αλβανία.

2013-01-16

epirupost.gr