Προϊόντα της Ηπείρου στη λίστα μεταλλαγμένων

Η Greenpeace όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δημοσίευσε τη λίστα με τα μεταλλαγμένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά και τα καταναλώνουμε εμείς και οι οικογένειες μας.

Στη λίστα αυτή, περιλαμβάνονται ορισμένα από τα πιο επώνυμα προϊόντα επιχειρήσεων της Ηπείρου και σίγουρα από αυτά που όλοι βάζουμε καθημερινά στο τραπέζι μας και δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μας ότι υπάρχει πιθανότητα να περιλαμβάνονται στα μεταλλαγμένα.

Ορισμένα τα κατατάσσει μάλιστα την «κόκκινη» κατηγορία την οποία ερμηνεύει ως εξής: «Tα προϊόντα αυτά προέρχονται ή είναι πιθανό να προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί µε µεταλλαγµένους οργανισμούς. Αυτή η κατηγορία περιλαµβάνει επίσης τα προϊόντα των εταιριών που έχουν δώσει ασαφείς απαντήσεις και τα προϊόντα εταιριών που δεν έχουν απαντήσει στο σχετικό ερωτηματολόγιο».

Επειδή λοιπόν η λίστα αυτή κάνει το γύρο του διαδικτύου και όλοι μπορούν να πληροφορηθούν για ποια προϊόντα πρόκειται καλό είναι να υπάρξει μία άμεση, σαφή και ξεκάθαρη απάντηση τουλάχιστον από τις επιχειρήσεις που είναι απολύτως ταυτισμένες με την Ήπειρο και με την ποιότητα, όπως θέλουμε να πιστεύουμε.

epiruspost.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ GREEN PEACE ME ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

2013-02-27