Από πνιγμό ο θάνατος του 58χρονου Γιαννιώτη επιχειρηματία…. Τι έδειξε το αυτοκίνητό του…

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του 58χρονου επιχειρηματία που το πρωί της Δευτέρας έκανε βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητό του, στη λίμνη των Ιωαννίνων.

Από τη νεκροψία- νεκροτομή που έγινε στο Εργαστήρι Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δεν προέκυψε άλλη αιτία, όπως για παράδειγμα αιφνίδιο πρόβλημα υγείας, που θα μπορούσε να προκαλέσει την τρελή πορεία του αυτοκινήτου.

«Ο θάνατος προήλθε από πνιγμό» ανέφερε ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, στο Epiruspost.

Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρμόδιες αρχές δεν προκύπτουν ενδείξεις ατυχήματος. Έτσι όλα κατατείνουν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Ο 58χρονος, πατέρας ενός παιδιού, με καταγωγή από την Αγία Παρασκευή Κόνιτσας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κύκλο του. Όλοι μιλούν για έναν δραστήριο άνθρωπο και δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ήταν στις εννέα το πρωί περίπου όταν οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 58χρονο από το αυτοκίνητο, που βρίσκονταν στη λίμνη, στην περιοχή του Μάτσικα.
Ήταν όμως αργά.

Σύμφωνα με τους πυροσβέστες το αυτοκίνητο, ένα Audi A4 ήταν κλειδωμένο. Είχε ασφάλειες σε όλες τις πόρτες και τα δύο παράθυρα ήταν ανοιχτά. Ο 58χρονος βρέθηκε στη θέση του οδηγού φορώντας μάλιστα τη ζώνη ασφαλείας.

Η έρευνα των αρμοδίων αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.

epiruspost.gr

2014-01-13