Πεδίο μάχης το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, επιχείρηση σκούπα από την Αστυνομία

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί το λιμάνι της περιοχής και η περιοχή πέριξ αυτού, καθώς τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση- σκούπα από την Αστυνομία. Είχαν προηγηθεί οι σφοδρές αντιδράσεις από τους κατοίκους του Λαδοχωρίου και του Γραικοχωρίου, όπως εκφράστηκαν μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις και τα ψηφίσματα που εκδόθηκαν όπως και κατοίκων της Ηγουμενίτσας οι οποίοι ζούσαν σε καθεστώς φόβου και τρόμου.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της επιχείρησης λαθρομετανάστες είχαν εισβάλλει σε κέντρο διασκέδασης που λειτουργεί στην περιοχή και το έκαναν στην κυριολεξία γυαλιά καρφιά. Ακολούθησαν νέες συμπλοκές με ντόπιους και προσαγωγές.


Τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία προχώρησε σε πιο δραστικά μέτρα. Η επιχείρηση, που είναι στην κυριολεξία μάχη σώμα με σώμα, ξεκίνησε από το λιμάνι και συνεχίζεται στους λόφους όπου στηθεί και οι καταυλισμοί των λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν ομάδες λαθρομεταναστών βρίσκονται στο δάσος και απαντούν με πετροπόλεμο στην επιχείρηση της Αστυνομίας, στην οποία μετέχουν και δυνάμεις των ΜΑΤ.

epirusppost.gr