«Βρήκαν τον Βαγγέλη, είναι νεκρός» Την τραγική είδηση επιβεβαιώνει ο θείος του φοιτητή

Το πτώμα του αγνοούμενου φοιτητή εντοπίστηκε σε γήπεδο πολύ κοντά στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων - Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια
Δραματικό φινάλε σε μία απίστευτη ιστορία που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο τις τελευταίες περίπου 40 μέρες από την ημέρα της εξαφάνισης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων όπου και σπούδαζε με τον εντοπισμό τελικά του πτώματος του νεαρού φοιτητή σε ρυάκι δίπλα στη λίμνη και σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τη Σχολή γύρω στις 08:30 το πρωί της Κυριακής.

Σε επικοινωνία του protothema.gr με τον θείο του νεαρού δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η είδηση με εκείνον να «πνίγεται» σε λυγμούς και να απαντά με όση δύναμη κατάφερε να επιστρατεύσει: «Βρέθηκε ο Βαγγέλης μας, βρέθηκε νεκρός, πάει το παιδί μας».

Σε κατάσταση σοκ ενημερώθηκε η οικογένεια από το θείο του νεαρού φοιτητή τον κ. Γιώργο Βιδιαδάκη που από χθες ήταν μαζί με την ομάδα του Γιώργου Τσούκαλη στα Ιωάννινα και παρακολουθούσε τις έρευνες δυτών που σάρωναν την περιοχή προσπαθώντας να βρουν κάποιο στοιχείο που να τους οδηγούσε στη λύση του μυστηρίου ή τουλάχιστον σε μία ένδειξη για την εξαφάνιση του Βαγγέλη. Οι έρευνες τελικά ολοκληρώθηκαν αλλά με μία τραγική εξέλιξη, αφού εντοπίστηκε το πτώμα του νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη.

10:42:57

protothema.gr

Πληροφορίες ότι εντοπίστηκε η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Πτώμα νεαρού άνδρα, το οποίο πιθανότατα ανήκει στον αγνοούμενο σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, εντοπίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί.

Το πτώμα βρέθηκε σε χαντάκι, κοντά στο γήπεδο της Ανατολής και προς το σημείο κινούνται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ο ιατροδικαστής.

Την αμέσως επόμενη ώρα αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία.

epiruspost.gr

10:01:23

2015-03-15