Σε νέες βάσεις η έρευνα.. Εξετάζονται εκ νέου μάρτυρες και τηλεφωνικές συνομιλίες

Σε νέες βάσεις μπαίνει η έρευνα της Αστυνομίας προκειμένου να υπάρξει η πλήρης διαλεύκανση στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Την εξέλιξη της έρευνας παρακολουθεί από πολύ κοντά ο Εισαγγελέας Ιωαννίνων, ο οποίος έχει καθημερινή ενημέρωση και δίνει τις ανάλογες κατευθύνσεις.

Βασικός στόχος είναι να εξεταστεί μεθοδικά και εξονυχιστικά κάθε στοιχείο και μάρτυρας που μπορεί να γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες και τους λόγους που οδήγησαν τον νεαρό σπουδαστή την αυτοχειρία.

Έτσι αναμένεται να κληθούν και πάλι για κατάθεση σπουδαστές και προσωπικό της Γαλακτοκομικής Σχολής, ενώ σε νέα βάση πλέον εξετάζονται όλα τα δεδομένα που έχουν προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και οι συνομιλίες του Βαγγέλη τόσο τις τελευταίες ημέρες όσο όμως και το προηγούμενο διάστημα.

Στο μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων τα οποία θα συμπληρώσουν το πόρισμα του Καθηγητή Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη.

Ο χρόνος θανάτου έχει προσδιοριστεί με σαφήνεια και ταιριάζει απόλυτα με αυτόν της εξαφάνισης.

Η νομολογία δημιουργεί σοβαρά προβλήματα για την απόδοση κατηγοριών στην περίπτωση ωστόσο όπως σημειώνει ο δικηγόρος της οικογένειας στα Γιάννινα, Δημήτρης Μπούκας, από την δική του πλευρά θα κάνει κάθε προσπάθεια ώστε να συμβάλλει στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και της απόδοσης ευθυνών.

epiruspost.gr

20:11:16

2015-03-17