Πρέβεζα:Μαφιόζικο χτύπημα σε νυχτερινό μαγαζί

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία της Πρέβεζας, μετά από μαφιόζικο χτύπημα, που έγινε τα ξημερώματα σε κατάστημα διασκέδασης. Ο εκρηκτικός μηχανισμός, μεγάλης ισχύος, εξερράγη στις τέσσερις και μισή περίπου τα ξημερώματα. Από την έκρηξη στο μαγαζί καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Πρόκειται για  κατάστημα  στην παραλία της Πρέβεζας. Όλη η περιοχή έχει αποκλειστεί και η αστυνομία ερευνά κάθε ενδεχόμενο.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μαγαζιού κατάγεται από την Άρτα και δραστηριοποιείται στην Πρέβεζα τον τελευταίο χρόνο. Μάλιστα άλλο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, που είχε λειτουργήσει το καλοκαίρι, στο τουριστικό περίπτερο της Πρέβεζας, είχε αποτελέσει την αφορμή για συνεχείς καταγγελίες περί αυθαίρετων κατασκευών.

Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η έκρηξη να οφείλεται στον έντονο ανταγωνισμό μεταξύ των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, αλλά ερευνά και κάθε άλλη πιθανότητα, μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για το μεγάλο κύκλωμα των «νονών».

epiruspost.gr