Πέντε Αλβανοί μετέφεραν 30 κιλά χασίς!

Πέντε Αλβανοί ηλικίας από 27 μέχρι 41 χρόνων και ένας Έλληνας 38 χρόνων, συνελήφθησαν για μεταφορά φορτίου ναρκωτικών και ενός όπλου από τα ελληνοαλβανικά σύνορα στο εσωτερικό της χώρας..
Συγκεκριμένα, στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων - Κακαβιάς κοντά στη διασταύρωση Παρακαλάμου, αστυνομικοί του Δελβινακίου εντόπισαν ένα επιβατικό αυτοκίνητο και το ακινητοποίησαν. Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Έλληνας, βρέθηκαν δύο σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 29,5 κιλών περίπου και ένα όπλο τύπου «Kalashnikov» με γεμάτη γεμιστήρα από 29 σφαίρες. Τα ναρκωτικά και το όπλο τα είχε προμηθευτεί από άγνωστο άτομο στα ελληνοαλβανικά σύνορα και θα τα μετέφερε στα Τρίκαλα. Στη συνέχεια, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί οι οποίοι με δύο άλλα αυτοκίνητα εκτελούσαν χρέη προπομπών.
Λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων πήγαν στα Τρίκαλα όπου και συνέλαβαν τρεις ακόμη Αλβανούς, οι οποίοι θα παραλάμβαναν τα ναρκωτικά και το όπλο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, ενώ τα ναρκωτικά, το όπλο και τέσσερα αυτοκίνητα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

2011-05-01

agelioforos.gr