Καλάσνικοφ και εκατό κιλά χασίς στο πάρκινγκ του Νοσοκομείου

Έχουν αποθρασυνθεί πλήρως τα κυκλώματα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία. Τόσο τα στοιχεία που προέκυψαν από την εξάρθρωση του κυκλώματος προ ημερών, με τις συλλήψεις στον Παρακάλαμο και τα Τρίκαλα, όσο και αυτά που βρέθηκαν σε αυτοκίνητο με εκατό κιλά χασίς, που εντοπίστηκε στο πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, δείχνουν ότι οι μεταφορείς είναι έτοιμοι για όλα προκειμένου να μην πέσουν στα χέρια της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ύστερα από πληροφορία που τους έφτασε, έθεσαν υπό παρακολούθηση αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

 

Το όχημα μάρκας Citroën έφερε ελληνικές πινακίδες και από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο από την Αθήνα.

Η παρακολούθηση διήρκησε δύο εικοσιτετράωρα όμως κανένας δεν έφτασε να το παραλάβει.

Κατά την έρευνα που έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 κιλά και 145 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα πυροβόλο όπλο Kalashnikov, 1 γεμιστήρα και 21 φυσίγγια.

Το όπλο βρίσκονταν στη θέση του συνοδηγού, έτοιμο προς χρήση, γεγονός που δείχνει ότι οι δράστες ήταν αποφασισμένοι για όλα και η ζωή των αστυνομικών τίθεται καθημερινά σε κίνδυνο.

2011-05-09

epiruspost.gr