Επέστρεψε στη θέση του ο ΠΑΣ!

Μετά από ένα χρόνο ο ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισε και μαθηματικά πλέον αυτό που ήταν γνωστό από το καλοκαίρι δηλαδή την επάνοδό του στη Super League. Το απόγευμα της Κυριακής επικράτησε εύκολα του Εθνικού Αστέρα με 3-0 μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και πλέον θα ταξιδέψει στη Κρήτη για την επόμενη και τελευταία αγωνιστική του φετινού μαραθωνίου για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΟΦΗ και να κατακτήσει και το πρωτάθλημα. Όπως μάλιστα δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χριστοβασίλης επιθυμία και στόχος όλων είναι να παραμείνει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και να μην υποβιβαστεί ποτέ ξανά στη Β Εθνική κατηγορία. Επίσης ο ισχυρός άντρας του συλλόγου δήλωσε πως θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες της ομάδας και πως θα οριστεί φιλικό (κατά πάσα πιθανότητα με τον Άρη) για να γίνει η φιέστα.

Ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερη ποιότητα αλλά ο ΠΑΣ δεν έδωσε περιθώρια αμφισβήτησης της υπεροχής του στην ομάδα της Καισαριανής. Τα τέρματα της νίκης πέτυχαν ο Μπακαγιόκο, στο 10` με εντυπωσιακό σουτ και στο 85` με πλασέ και ο Σιαλμάς στο 65` με ψαλίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως κοινό σημείο και στις δηλώσεις Ντεμόλ, Ντάσιου και Κώτσιου στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του ματς, είναι ότι στόχος όλων πλέον είναι η καθιέρωση στη Super League.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Κώτσιος, Κεϊτά, Ανδράλας, Βαγγελής (55` Τζημόπουλος), Σιαλμάς (75` Μιχαήλ), Φουρτάδο (56` Σκούφαλης), Μπακαγιόκο.

Εθνικός Αστέρας (Γιάννης Πετράκης): Γκίτκος, Καρατζάς, Τραορέ, Διαμάντης, Σανόκο (75` Χανιώτης), Μπενίσκος, Φραντζεσκί (71` Βάσι), Λουάμο, Παντίδος, Παπαζούδης (71` Αργυρίου), Άντονι

epiruspost.gr