Αναβρασμός από τα μέτρα….. Αγανακτισμένοι και στα Γιάννινα, σήμερα στην κεντρική πλατεία

Με στόχο η Ελλάδα να γίνει Ισπανία, με μία ειρηνική διαδήλωση σε κάθε πόλη και σε κάθε πλατεία, ξεκίνησε από χθες μία μεγάλη εκστρατεία, κυρίως μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Το συγκεκριμένο group διεγράφη από το Faceboοk και επικράτησε αναστάτωση από τα μέλη αυτής της κίνησης όπου είχαν αναπτύξει ένα διάλογο για το θέμα και είχαν δηλώσει το παρών. Μάλιστα, με χιλιάδες μηνύματα κάνουν λόγο για χουντικές πρακτικές.

 

Μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν εκατοντάδες τα μέλη της σελίδας «Αγανακτισμένοι και στα Γιάννινα» ακολουθώντας το παράδειγμα της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας, που δίνουν ραντεβού στην κεντρική πλατεία της πόλης, στις έξι το απόγευμα.

Οι διοργανωτές σε όλη τη χώρα, διευκρινίζουν ότι δεν θα υπάρχει κομματικός χρωματισμός, πλακάτ ή σχέδιο, και «ο καθείς καλείται να εκφράσει τον εαυτό του». «Ας αρχίσουμε την ειρηνική επανάσταση στην πόλη μας. Έξω από κόμματα, χωρίς φασαρίες, χωρίς κουκούλες, χωρίς βία, στα χνάρια των Ισπανων αδελφων μας!», σημειώνεται στο Γιαννιώτικο group.

2011-05-25

epiruspost.gr