«Καθαρό» το αυτοκίνητο, εν αναμονή της τοξικολογικής

Αναπάντητα παραμένουν τα δεκάδες ερωτήματα που συνοδεύουν τον άδικο χαμό ενός 24χρονου Γιαννιώτη, γόνου γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της περιοχής. Ο 24χρονος κινούνταν στην παραλιακή της Αμφιλοχίας με κατεύθυνση προς την Αθήνα. Στην είσοδο της πόλης έγινε σήμα από την τροχαία για έλεγχο. Εκείνος δεν σταμάτησε. Ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Σε μικρή όμως απόσταση, μέσα στην πόλη της Αμφιλοχίας ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.

Κατέβηκε από το αυτοκίνητο. Αντί να κινηθεί προς την πλευρά τους έφυγε τρέχοντας προς το λιμάνι. Έβγαλε τα παπούτσια του και κάποια από τα ρούχα που φορούσε και έπεσε στα νερά του Αμβρακικού. Απομακρύνθηκε κολυμπώντας. Νωρίτερα η προσπάθεια κατοίκων της περιοχής να τον εμποδίσουν απέβη άκαρπη.

Άνδρες του λιμενικού και αστυνομικοί επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό σκάφος που βρίσκονταν στο λιμάνι. Όταν όμως πλησίασαν το νεαρό διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρός.

Από την σχολαστική έρευνα που έκανε η αστυνομία στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκε τίποτα το ύποπτο. Τίποτα που θα μπορούσε να δικαιολογήσει μία τέτοια αντίδραση.

Η νεκροψία διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Ιωαννίνων Θεόδωρο Βουγιουκλάκη. Με ενδιαφέρον αναμένονται σε λίγες ημέρες και τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης. Στην περίπτωση που και αυτά είναι απολύτως καθαρά, τότε θα μείνουν αναπάντητα τα ερωτήματα που οδήγησαν στην θάλασσα και τον θάνατο έναν νέο άνθρωπο που θέλησε να αποφύγει έναν τροχονομικό έλεγχο.

2011-06-15

epiruspost.gr