«Δεν ξέρω καμία Σκλεναρίκοβα…»

Μέσω του δικηγόρου του Νίκου Αγαπηνού, απάντησε ο Γιαννιώτης Αλέξανδρος Γκουντής, στο Πρώτο Θέμα και στις αποκαλύψεις ότι παρουσιάζονταν ως χρηματιστής, υπόσχονταν μεγάλα κέρδη και τελικά δεν επέστρεψε ποτέ τα χρήματα από όσους τον εμπιστεύτηκαν. Μέσω του δικηγόρου του λοιπόν δηλώνει άγνοια για τις δύο επώνυμες κυρίες της σόουμπιζ: «Δεν γνωρίζω τις κυρίες Σκλεναρίκοβα και Λέχου. Έχω είχα συναλλαγές μόνο με την κ. Κωνσταντινίδου, τις οποίες έχω τακτοποιήσει. Δεν οφείλω τίποτα».

Αυτή είναι η δήλωση που γίνεται από τον κ. Γκουντή, που το διάστημα αυτό βρίσκεται μεταξύ Ιωαννίνων και Συβότων. Στα Σύβοτα άλλωστε διαθέτει μία υπερπολυτελή βίλα, ενώ στα Γιάννινα είναι γνωστός από τη θητεία του στη θέση του Προέδρου του Ομίλου Αντισφαίρισης. Μάλιστα με την ιδιότητα του πρώην προέδρου τοποθετήθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων, όταν συζητήθηκε το θέμα της παραχώρησης των γηπέδων στο Γιαννιώτικο Σαλόνι, ισχυριζόμενος ότι στα τέσσερα χρόνια της δικής του θητείας η απάντηση που έπαιρνε από τη νομική υπηρεσία του Δήμου ήταν ότι τα γήπεδα δεν μπορούν να παραχωρηθούν. «Απορώ πως γίνεται σήμερα η παραχώρηση», είπε χαρακτηριστικά.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Βούλα Τσίλη, σημείωσε ότι στο φάκελο του κληροδοτήματος Πυρσινέλλα δεν βρέθηκε κανένα τέτοιο αίτημα.

Στο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, όπου φιλοξενείται η δήλωση του δικηγόρου του Αλέξανδρου Γκουντή, φιλοξενούνται και δηλώσεις της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, η οποία εξηγεί πως έπεσε θύμα «χρηματιστή» που της υποσχέθηκε μεγάλα κέρδη μέσω επενδύσεων στις διεθνείς αγορές. Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα της που κάποιος την εξαπάτησε!

2011-07-25
epiruspost.gr