Νεκρή μία 30χρονη, δίνει μάχη για τη ζωή του το τετράχρονο παιδί της, εκτός κινδύνου άλλα πέντε άτομα

Μία νεαρή κοπέλα Βορειοηπειρωτικής καταγωγής σκοτώθηκε στην παράκαμψη των Ιωαννίνων ενώ μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το τετράχρονο μωρό της, το οποίο μεταφέρθηκε με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Στο ίδιο τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα τραυματίστηκε σοβαρά και δίνει μάχη για τη ζωή του ένας 26χρονος από το Πωγώνι και ελαφρά άλλα πέντε άτομα.

Το δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις εννιά το βράδυ, στο ύψος του Μεταφορικού Συνεταιρισμού, και η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που υποχρέωσε πολλούς από τα γειτονικά καταστήματα και επιχειρήσεις να βγουν στον δρόμο για να δουν τι συμβαίνει.

Ένα αυτοκίνητο που κινούνταν προς το αεροδρόμιο συγκρούστηκε διαδοχικά με άλλα δύο οχήματα που κινούνταν προς το Σταυράκι.

Η περιφερειακή οδός έκλεισε για αρκετές ώρες. Το τμήμα τροχαίας Ιωαννίνων ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, χωρίς ακόμη να έχει καταλήξει στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε.

Η σύγκρουση ήταν τέτοια που το ένα όχημα μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα από λαμαρίνες ενώ τμήματα των αυτοκινήτων εκσφενδονίστηκαν πολλά μέτρα μακριά από το σημείο του δυστυχήματος.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας, της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ. Από τα συντρίμμια ενός αυτοκινήτου μάρκας Seicento ανασύρθηκε νεκρή μία 30χρονη γυναίκα. Σοβαρά τραυματισμένο το αγοράκι της, μόλις τεσσάρων ετών, που μεταφέρθηκε στην Πάτρα και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μία ακόμη γυναίκα που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο τραυματίστηκε ελαφρά.

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούνταν προς το αεροδρόμιο, ένας 26χρονος, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά ένα ζευγάρι ομογενών από τη Γερμανία και τα δύο τους παιδιά που επέβαιναν σε τζιπ και ακολουθούσαν το αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας.

2011-08-27

epiruspost.gr