Τρία νέα ξενοδοχεία στην παραλίμνιο

Στην περιβαλλοντική αδειοδότηση τριών νέων ξενοδοχείων στην παραλίμνια περιοχή προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ηπειρωτικός Αγών» εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικές μελέτες για νέες ξενοδοχειακές μονάδες είτε από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, είτε από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Η πρώτη και μεγαλύτερη μονάδα κατασκευάζεται από τον όμιλο του Κώστα Μήτση, η δεύτερη από τις μηχανικούς Χριστίνα και Ειρήνη Νικολάτου και η τρίτη από τον γνωστό επιχειρηματία Βασίλη Χήτο.
 
Οι περιβαλλοντικοί όροι για την ξενοδοχειακή μονάδα του Κώστα Μήτση εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και για τις άλλες δύο μονάδες από τις τοπικές υπηρεσίες.
 
Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την χορήγηση άδειας από τον Περιφερειάρχη για την κατασκευή δύο ξενοδοχειακών μονάδων στην παραλίμνια ζώνη Ιωαννίνων, από την Περιφέρεια Ηπείρου γίνεται γνωστό ότι από τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας δεν εγκρίθηκαν περιβαλλοντικοί όροι, παρά μόνο έγινε η κατάταξη τους σε κατηγορία, όπως προβλέπεται από το Νόμο

epiruspost.gr

2011-09-07