Αίσιο τέλος στην απαγωγή της φοιτήτριας

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της απαγωγής 22χρονης φοιτήτριας στην Καστοριά. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ύστερα από την καταβολή λύτρων και την απελευθέρωσή της στη διάρκεια της νύχτας, συνελήφθησαν τρεις απαγωγείς, στα Ιωάννινα. Οι δύο είναι Έλληνες και ο τρίτος Βορειοηπειρώτης. Το ποσό που δόθηκε δεν είχε καμία σχέση με το αρχικό, ιλιγγιώδες που απαιτούνταν. Τα χρήματα, περίπου 45 χιλιάδες ευρώ, βρέθηκαν στην κατοχή των τριών δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απαγωγείς είναι υπάλληλοι κεντρικής πιτσαρίας των Ιωαννίνων και η όλη επιχείρηση εκτυλίχθηκε στην περιοχή μας. Σύμφωνα με πληροφορίες η παράδοση της κοπέλας έγινε στο παραλίμνιο και οι δράστες συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα κοντά στο Γιαννιτώτικο Σαλόνι.

Από την αστυνομία η υπόθεση χαρακτηρίζεται ερασιτεχνική, καθώς οι δράστες αγνοούσαν τα στοιχειώδη επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας. Έτσι έκαναν όλα τα τηλεφωνήματα από το ίδιο καρτοκινητό που είχαν χρησιμοποιήσει με αποτέλεσμα να εντοπιστεί πολύ νωρίς το σημείο όπου κρατούνταν η νεαρή κοπέλα.

Η προανάκριση είναι σε εξέλιξη και περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, τα κίνητρα και την λήξη της επιχείρησης θα γίνουν γνωστές εντός της ημέρας, σε συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου.

Η απαγωγή της 22χρονης Γιαννιώτισσας φοιτήτριας είχε σημειωθεί το βράδυ της Τετάρτης στην Καστοριά. Υπήρξαν δύο εικοσιτετράωρα αγωνίας και μία μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε Καστοριά και Γιάννινα όλα είχαν αίσιο τέλος.

Η κοπέλα είναι πολύ καλά στην υγεία της και οι ώρες αγωνίας για την οικογένειά της έλαβαν τέλος.

2011-09-24

epiruspost.gr