«Πρέπει να παλέψουμε για την Ιόνια….»

Έντονος είναι ο προβληματισμός σε όλους τους φορείς της Ηπείρου, εξ αιτίας των τεράστιων πλέον καθυστερήσεων στην Ιόνια Οδό. Μάλιστα ο προβληματισμός αυτός γίνεται ακόμη μεγαλύτερος από το γεγονός ότι δεν διαφαίνεται κανένα φως στον ορίζοντα για επανέναρξη των εργασιών.

«Πρέπει να παλέψουμε όλοι ώστε το έργο να προχωρήσει άμεσα.

Η αυτοδιοίκηση πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία και να πιέσει ώστε η Ιόνια να ολοκληρωθεί καθώς η Ήπειρος κινδυνεύει πλέον να απομονωθεί από την Αθήνα» ήταν η δήλωση που έκανε ο Δήμαρχος Άρτας και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου Γιάννης Παπαλέξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα της Ιόνιας Οδού θα συζητηθεί το επόμενο διάστημα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Ηπείρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης, όπου συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα και κυρίως τα προβλήματα που δημιουργούνται στους Δήμους της Ηπείρου από παραβλέψεις του Καλλικράτη.

Στόχος είναι τα ζητήματα αυτά να συγκεντρωθούν και να ζητηθεί η επίλυσή τους με ένα συνολικό νομοσχέδιο που θα προωθήσει το Υπουργείο Εσωτερικών.

epiruspost.gr

2011-10-12