Παρουσιάστηκε ο Ιακωβάκης και η Πολίτη από την ΕΚΑ Δωδώνης

Και με τη... βούλα αθλητής της «ΕΚΑ Δωδώνη» Ιωαννίνων είναι ο Περικλής Ιακωβάκης που το παρουσιάστηκε επίσημα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες». Το σωματείο παρουσίασε τον κορυφαίο Έλληνα των χαμηλών εμποδίων μαζί με την 16χρονη Κορίνα Πολίτη από τη Λευκάδα, πρωταθλήτρια των 200μ και 400μ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που πρόσφατα αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και συμφώνησε με τον σύλλογο των Ιωαννίνων, γύρισε σελίδα στην καριέρα του.

«Με χαρά δέχτηκα το κάλεσμα των ανθρώπων της ΕΚΑ Δωδώνη να γίνω αθλητής του σωματείου και αυτό είδα σαν πρόκληση για να δω νέα πράγματα, μία διαφορετική πόλη, και αν γίνει το διασυλλογικό πρωτάθλημα στα Γιάννινα να τρέξω και εδώ», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ιακωβάκη και συμπλήρωσε:

«Με μεγάλη μου χαρά είδα ένα στάδιο γεμάτο πιτσιρίκια και εύχομαι όταν θα ξανάρθω να είναι ακόμη περισσότερα. Το σημαντικό είναι αυτά τα παιδιά να μείνουν στον αθλητισμό και να πάρουν τα συν του αθλητισμού. Αυτό που κάνει το αθλητικό σωματείο Δωδώνη είναι λειτούργημα και το θέαμα αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα πολύ», σχολίασε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του σωματείου Πέτρος Αρλέτος ανέφερε: «Ο Ιακωβάκης είναι ο πρωταθλητής που προβάλει τον στίβο και έχει την πλήρη αποδοχή και αναγνώριση από όλους. Με τη διάρκεια και το ήθος του είναι στις καρδιές όλων μας και αποτελεί πρότυπο για όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τον κλασικό αθλητισμό».

2011-11-20

epiruspost.gr

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ