Το γήπεδο της ντροπής….

Mε αυτόν τον...πρωτότυπο τρόπο, που αποτυπώνει η φωτογραφία και έκανε το γύρο της Ελλάδας, οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούσαν την τελευταία στιγμή να μετατρέψουν το παγοδρόμιο σε γήπεδο!

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον αγώνα της τοπικής ΠΑΕ με τον Παναθηναικό, το θέμα που αναμένεται να μονοπωλήσει τις συζητήσεις τις επόμενες ημέρες είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Κι αυτή δυστυχώς δεν τιμά ούτε τους ανθρώπους του σταδίου, ούτε του ΠΑΣ, ούτε μία ομάδα πρώτης Εθνικής.

Οι καιρικές συνθήκες σαφώς ήταν δύσκολες. Γνωστές όμως από το πρωί της Κυριακής, όπου ο υδράργυρος στα Γιάννινα έπεσε κάτω από το μηδέν.

Κανένας όμως δεν φρόντισε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι την ώρα που έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι δύο άνθρωποι με ένα μηχανισμό που προφανώς για κάτι άλλο προορίζονταν προσπαθούσαν να αφαιρέσουν τον πάγο. Και στη συνέχεια ένα αυτοκινητάκι με ενσωματωμένο φορείο, δωρεά στην ΠΑΕ έκανε βόλτες για να ξεπαγώσει τους «Ζωσιμάδες».

Ο αγώνας τελικά ξεκίνησε με καθυστέρηση σαράντα λεπτών και στη διάρκειά του ακολούθησε σφοδρή επίθεση της Διοίκησης του Παναθηναικού με βασικό αποδέκτη τον διαιτητή ο οποίος επέτρεψε τη διεξαγωγή του αγώνα σε έναν χώρο επικίνδυνο για την ασφάλεια των παικτών.

Στην ανακοίνωση γίνεται μεταξύ άλλων λόγος για "επικίνδυνο ποδοσφαιρικό αγώνα" αλλά και "δυσφήμηση του αθλήματος" ενώ κατηγορεί τον διαιτητή για ανευθυνότητα, από τη στιγμή που έδωσε το "OK" για να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός αν και έβγαλε ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ, κατάφερε με πανέμορφο γκολ του Κλέιτον να μην... γλιστρήσει στο πάγο που υπήρχε στους Ζωσιμάδες και να φύγει με τη νίκη 1-0 από τα Ιωάννινα στο ματς που έκλεισε την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και το οποίο άρχισε με 40 λεπτά καθυστέρηση.

2012-01-15

epiruspost.gr