15 προσφορές, καμία αναβολή στο διαγωνισμό για τη Δωδώνη

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά συνολικά 15 είναι οι υποψήφιοι για την αγορά της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη. Το μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από ελληνικές όσο και από διεθνείς εταιρείες δείχνει ότι η Δωδώνη που μεγαλούργησε με την στήριξη των κτηνοτρόφων της Ηπείρου, αποτελεί μία από τις πιο καταξιωμένες ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αγροτικής Τράπεζας προσφορές κατατέθηκαν από οκτώ διεθνείς εταιρείες και επτά ελληνικές.

«Η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση πακέτου μετοχών της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. υπέβαλαν εμπρόθεσμα μη δεσμευτικό ενδιαφέρον δεκαπέντε (15) συνολικά υποψήφιοι, εκ των οποίων οκτώ (8) διεθνείς εταιρείες και επτά (7) ελληνικές, συμπεριλαμβανομένης της κοινοπραξίας των ΕΑΣ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας και Άρτας – Φιλιππιάδας.

Η σχετική διαδικασία συνεχίζεται όπως προβλέπεται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος», σημειώνεται στην λιτή ανακοίνωση της τράπεζας από την οποία γίνεται σαφές ότι δεν εξετάζεται η περίπτωση αναβολής ή ακύρωσης του διαγωνισμού όπως είχαν ζητήσει οι φορείς της Ηπείρου.

2012-03-13

epiruspost.gr