Σαν ψέμα, αλλά μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ

Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα! Ο ΠΑΣ βάζει γερά τα θεμέλια της παραμονής στη Super League μετά το τεράστιο διπλό που πήρε στην Τούμπα.

Όπως το 2001 οι κυανόλευκοι έφτασαν στη νίκη με 1-2 και αγκαλιάζουν τη σωτηρία τους.

Αυτός ο ΠΑΣ αξίζει τα σαλόνια. Με έξυπνη τακτική από τον Άγγελο Αναστασιάδη οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Βίλα (ο οποίος είναι πλέον παίκτης αποκάλυψη) στο 7` και άντεξαν στην "καταιγίδα" του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ αύξησε την κατοχή της μπάλας με καλύτερη κυκλοφορία και δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να γίνει απειλητικός. Και με τον Γεωργίου χτύπησε στο 70` κάνοντας το 0-2.

Και παρά το γεγονός ότι άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ (στο 71` με τον Παπάζογλου), ο ΠΑΣ διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα στα λεπτά που απέμειναν και έφυγε με το τρίποντο παραμονής από τη Θεσσαλονίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιώργος Δασκαλόπουλος από την Κορινθία. Βοηθοί του οι κ.κ. Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Κυζάς από τη Δράμα και παρατηρητής η κα Σοφία Γρυλλάκη από τα Χανιά.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λάζνο Μπόλονι): Χαλκιάς, Μπαλάφας, Γεωργιάδης (65` Νιμανί), Τσιρίλο, Σαλιγγίδης, Λίνο, Λάζαρ, Σνάουτσερ, Τσουκαλάς (73` Παναγιωτούδης), Αθανασιάδης, Γιάννου (57` Παπάζογλου).

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (95` Πατσατζόγλου), Πάντος, Μιχαήλ, Κυριάκος (74` Τζάνης), Μπεσέρα, Βίλα, Ανδράλας, Γεωργίου (91` Γιάκος), Ζαμπρέλα, Βάντερσον.

ΠΗΓΗ www.sportsioannina.gr