Μαρτυρικός θάνατος στα χέρια ληστών

Νεκρός πάνω στο κρεβάτι του βρέθηκε ο 82χρονος από τη Διμόκορη Πωγωνίου, θύμα αποτρόπαιου εγκλήματος. Το πτώμα του ήταν καλυμμένο με ένα σεντόνι και όσοι διέπραξαν το έγκλημα φρόντισαν να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη.

Ο 82χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής την Κυριακή, όπως συνήθιζε να πράττει συνήθως. Το τηλέφωνό του δεν απαντούσε και αργά το απόγευμα οι γείτονες αποφάσισαν να ανοίξουν το σπίτι και να δουν τι συμβαίνει.

Δεν πίστευαν αυτό που αντίκρισαν.

Το νήμα της ζωής ενός ανθρώπου που έζησε ήσυχα στο χωριό του είχε κοπεί με άγριο και φρικτό τρόπο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης ο 82χρονος έφερε συντριπτικό κάταγμα στην αριστερή ζυγωματική χώρα, θλαστικό τραύμα στο άνω μέρος της κεφαλής, καθώς και στον τράχηλο.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη. Εκτιμάται ότι φως μπορεί να πέσει μέσα από τις μαρτυρίες συγχωριανών του.

Το σπίτι του ηλικιωμένου δεν ήταν αναστατωμένο, γεγονός που κάνει την αστυνομία να εκτιμά ότι το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία. Όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα καθώς είναι άγνωστο αν στο σπίτι του ηλικιωμένου υπήρχαν χρήματα στα οποία στόχευαν οι δράστες.

2012-04-02

epiruspost.gr