Τ΄ άκουσαν για τα καλά και δεν κλείνουν την Εγνατία

Στην αναστολή του δεκαήμερου κλεισίματος της Εγνατίας Οδού στην περιοχή του Μετσόβου υποχρεώθηκε να προχωρήσει η διοίκηση της εταιρίας μετά τις οργισμένες αντιδράσεις που υπήρξαν από το Νομό Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της Εγνατίας δέχθηκε σφοδρές διαμαρτυρίες από εκπροσώπους φορέων της περιοχής αλλά και από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη καθώς το κλείσιμο του άξονα για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, στην έναρξη της θερινής περιόδου θα είχε μεγάλες συνέπειες στην περιοχή.

Μετά λοιπόν τον πανικό που έσπειραν οι αρμόδιοι του αυτοκινητοδρόμου και τις απαντήσεις που εισέπραξαν υποχρεώθηκαν να αναθεωρήσουν και να κάνουν τις εργασίες με ανοιχτή την Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Εγνατία Οδό ΑΕ στο τμήμα από το Μέτσοβο μέχρι την Παναγιά η κυκλοφορία θα εξακολουθεί να διεξάγεται επί της Εγνατίας Οδού με μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, λόγω εκτέλεσης των επιτρεπτών (με παράλληλη κυκλοφορία ως άνω) εργασιών αποκατάστασης του ασφαλτικού οδοστρώματος.

Για τον λόγο αυτό, εφιστάται η προσοχή των οδηγών για την τήρηση της προσωρινής κυκλοφοριακής σήμανσης.

2012-06-21

epiruspost.gr