Ολυμπιονίκες εδώ

 O λέων της Χιμάρας, Πύρος Δήμας, μαζί με την Κερκυραία, Μ. Γεωργάτου και πολλούς άλλους ολυμπιονίκες θα είναι στην Κέρκυρα την Τετάρτη να διδάξουν το "ευ αγωνίζεσθαι"

στο πλαίσιο της έτσι αποκαλούμενης Ημερίδας. Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ συνδιοργανώνουν την 8Η αθλητική ημερίδα «ευ αγωνίζεσθαι, η οποία θα διεξαχθεί στην Κεντρική Πλατεία της Κέρκυρας, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012, στις 9 π.μ. με την συμμετοχή μαθητών, Δημοτικών, Γυμνασίων και αθλητών των σωματείων. Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης στην Κεντρική Πλατεία, η Ημερίδα θα διεξαχθεί στα κλειστά γήπεδα του ΕΑΚΚ.
Η Ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της προώθησης του αθλητισμού, των αρχών του ευ αγωνίζεσθαι, του φιλάθλου πνεύματος και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής των παιδιών. Την σημαντική αυτή αθλητική εκδήλωση θα τιμήσουν με τη παρουσία τους Ολυμπιονίκες και διακεκριμένοι αθλητές, οι οποίοι θα εκπαιδεύσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες στα αθλήματα.
Με συναισθήματα υπερηφάνειας θα υποδεχτούμε στην Κέρκυρα τους Ολυμπιονίκες: Πύρρο Δήμα, Βαλέριο Λεωνίδη, Νάσο Γαλακτερό, Ειρήνη Αϊνδιλή, Χαρά Καρυάμη, Σοφία Παπαδοπούλου, Βιργινία Κραβαριώτη, Βάσω Βουγιούκα, Ζωή Παρασκευοπούλου, Φανή Ψαθά και Βασίλη Κολλάρο. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Κερκυραία Ολυμπιονίκης, κορυφαία αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής, Μαρία Γεωργάτου.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τα αγωνίσματα : κρίκετ - καλαθοσφαίριση - άρση βαρών - ρυθμική γυμναστική - ξιφασκία - ιστιοπλοΐα - τοξοβολία - ελληνορωμαϊκή πάλη.

2012-11-13

enimerosi.com