Διαρρήκτες «άδειασαν» το σπίτι του Δήμαρχου Κέρκυρας Γ. Τρεπεκλή!

Το σπίτι του δημάρχου Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή διέρρηξαν άγνωστοι δράστες χθες τα ξημερώματα. Η οικία του κ. Τρεπεκλή βρίσκεται στην περιοχή του Ποντή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι κλέφτες αφαίρεσαν οικοσκευή, προσωπικά αντικείμενα και τιμαλφή από το χώρο, Τη διάρρηξη κατήγγειλε στην Αστυνομία ο υιός του Δημάρχου, ενώ από την Ασφάλεια γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες.
Ας σημειωθεί ότι την ημέρα της διάρρηξης ο κ. Τρεπεκλής ευρισκόταν εκτός Κέρκυρας.
Το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής: «Στις 03.01.2012 το πρωί καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση  Ασφαλείας Κέρκυρας από 26χρονο ημεδαπό η διάρρηξη οικίας στο Ποντί  Κέρκυρας κατά το χρονικό διάστημα από χθες (02.01.2013) το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί, από άγνωστους δράστες. Οι συνθήκες τις διάρρηξης ερευνώνται».

Άλλες ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Χθες το απόγευμα συνελήφθη στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 27χρονος υπήκοος Ερυθραίας για παράνομη παραμονή στη χώρα.
Χθες το βράδυ συνελήφθη στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, 23χρονος ημεδαπός για κατοχή απαγορευμένων δισκίων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

2013-01-04

corfupress.gr