Συνέδριο στην Κέρκυρα : Η ποιότητα απασχολεί τους επιχειρηματίες

Με το ερώτημα, αν μπορεί να υπάρξει επένδυση υψηλής ποιότητας σε περίοδο κρίσης, επιχειρηματίες απ’ όλα τα Επτάνησα, συναντήθηκαν χθες στην Κέρκυρα, σ’ ένα αναπτυξιακό συνέδριο για την χρονική περίοδο 2014 – 2020.
Στην ήδη γεμάτη με τουρίστες Κέρκυρα, μ’ έναν εκπληκτικό καιρό, εκπρόσωποι απ’ όλα τα Επτάνησα, ήρθαν για να συμβάλλουν στον προγραμματισμό της ανάπτυξης των Ιονίων.
Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, κήρυξε ο περιφερειάρχης κ. Σπύρου, παρουσία των αντιπεριφερειαρχών απ’ όλα τα νησιά.
Την Ζάκυνθο εκπροσωπούν επιχειρηματίες από τον χώρο του ελαιολάδου, του τουρισμού και των παραδοσιακών προϊόντων καθώς βεβαίως και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Διονύσης Μυλωνάς.
Με δύο τεράστια κρουαζιερόπλοια στην μαρίνα της -ως σήμα κατατεθέν, θαρρείς- η Κέρκυρα φιλοξενεί, όχι μόνο Επτανήσιους επιχειρηματίες αλλά και εκπροσώπους της Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ποιοτικός τουρισμός, ποιοτική γεωργία, ποιοτικό φυσικό περιβάλλον, είναι τα θέματα των εισηγήσεων από τους νέους – κυρίως – επιχειρηματίες.
Κι αυτό είναι το ένα από τα δύο αισιόδοξα μηνύματα αυτού του συνεδρίου. Οι νέοι άνθρωποι. Το δεύτερο αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι επιτέλους αποφασίσαμε να κοιτάξουμε μπροστά.

2013-04-12

imerazante.gr