Συνελήφθη στην Κέρκυρα προπονητής για ασέλγεια σε ανήλικο

Σοκ στον κερκυραϊκό αθλητισμό, από την επ` αυτοφώρω σύλληψη 49χρονου τεχνικού κρίκετ με την κατηγορία της ασέλγειας σε 17χρονο, επ` αμοιβή και κατ` εξακολούθηση. - Ποια τα ευρύματα της έρευνας στο σπίτι του προπονητή.

Ηχηρό σοκ στο χώρο του αθλητισμού και της κερκυραϊκής κοινωνίας γενικότερα, από τη σύλληψη 49χρονου προπονητή Κρίκετ, τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο οποίος συνελήφθη, από αστυνομικούς, καθώς, κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια και ασέλγεια με ανήλικο (έναν 17χρονο σύμφωνα με την ΕΛΑΣ) έναντι αμοιβής τον τελευταίο ενάμισι χρόνο!

Όπως τονίζει μάλιστα η Ελληνική Αστυνομία, η σύλληψη έγινε κατόπιν καταγγελίας του γονέα του 17χρονου αλλά και μεθοδική έρευνα που ακολούθησε αυτήν.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου, εντοπίστηκε ο ανήλικος να εισέρχεται και να παραμένει στο σπίτι του δράστη, στην Κέρκυρα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, παρουσία δικαστικού λειτουργού και κατά την έρευνα στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

-είδη για ερωτικές πράξεις, με ενδείξεις χρήσης,
-βοηθήματα για ερωτικές πράξεις,
-ξυπνητήρι με κρυφή ενσωματωμένη κάμερα,
-τρεις φορητοί και ένας σταθερός  ηλεκτρονικός υπολογιστής
-ένα αεροβόλο τυφέκιο τύπου flobert και
-πλήθος μέσων αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (σκληροί δίσκοι, usb sticks κλπ),
τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή - συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλες συναφείς περιπτώσεις.

Ο 49χρονος θα  οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Το θέμα, μάλιστα, πήρε ήδη πανελλαδικές διαστάσεις, με πολλά μεγάλα αθηναϊκά μέσα να το αναδεικνύουν “ηχηρά”.

2013-05-12

corfupress.gr