Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η ΙΤΒ Βερολίνου

Στη Γερμανία χτυπά αυτή την εβδομάδα η καρδιά της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, με αφορμή τη διοργάνωση της τουριστικής έκθεσης ITB Berlin 2011 που ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 13 Μαρτίου 2011 στο Βερολίνο. Το παρόν θα δώσει σύσσωμη η θεσμική και επιχειρηματική τουριστική κοινότητα της χώρας.

Ηδη στη Γερμανική πρωτεύουσα βρίσκονται οι αποστολές  της ΠΙΝ και του Δήμου Κέρκυρας με επικεφαλής του κ.κ. Σπύρου και Τρεπεκλή αντίστοιχα.

Ο  ΗΑΤΤΑ

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΗΑΤΤΑ Βασ. Κοντό είναι μια έκθεση που μπορεί να δώσει στοιχεία για τις έως τώρα κρατήσεις και οι επαγγελματίες του χώρου να δούν τις κινήσεις του ανταγωνισμού.

«Χρειάζεται προσοχή γιατί δε μπορούμε να κατεβάσουμε κι άλλο τις τιμές και να φτάσουμε τα επίπεδα ανταγωνιστών μας. Ας αυξήσουμε την ποιότητα, εκεί μπορούμε να κερδίσουμε. Η γερμανική αγορά, είναι λίγο ιδιόμορφη, θα πρέπει να μπούμε στη πολιτική του “value for money”.

Στη διεθνή έκθεση του Βερολίνου θα αποτυπωθούν τα όποια οφέλη προκύπτουν για τον ελληνικό τουρισμό από την κρίση στη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική αλλά και θα δ