Δύο τραγωδίες στην κερκυραϊκή άσφαλτο

Δύο τροχαία με απολογισμό δύο νεκρούς μα και τραυματία έγιναν την Πέμπτη και την Παρασκευή στην Κέρκυρα. Στο πρώτο, χρονικά, στη σύμβολή της οδού Κατσιμίδη με την επαρχιακή οδό Κέρκυρας - Πέλεκα έχασε τη ζωή του ένας 42χρονος, ενώ, στο άλλο, που έγινε στη Λευκίμμη, σκοτώθηκε ένας 35χρονος.

Δύο σοβαρά τροχαία έγιναν στην Κέρκυρα το διήμερο Πέμπτη - Παρασκευή. Τροχαία, που εκτυλίχθηκαν σε τραγωδίες, αφού, έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

Το πρώτο τροχαίο δυστύχημα έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, στη συμβολή της οδού Κατσιμίδη με την Επαρχιακή οδό Κέρκυρας - Πέλεκα. Όταν η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 42χρονος ντόπιος, συγκρούστηκε με λεωφορείο Δ.Χ, που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου.

Με την προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος να τη διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

Όσο για το δεύτερο τροχαίο, αυτό έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Λευκίμμη. Όταν το ΙΧ που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας του με αποτέλεσμα, το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός ακόμη 33χρονου ημεδαπού, συνοδηγού του οχήματος.

Προανάκριση, εδώ, για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων.

corfupress.gr

22:26:04

2015-04-24