Ριφιφί στην... Εφορία Κέρκυρας!

Ριφιφί στην εφορία της Κέρκυρας, στο κτίριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης, αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί, όταν οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία προσήλθαν για να εργαστούν.

Τιμαλφή άγνωστης αξίας φαίνεται πως έκλεψαν από χρηματοκιβώτιο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων οι άγνωστοι δράστες οι οποίοι, μέσα στο Σαββατοκύριακο, διέρρηξαν το χώρο της Εφορίας στο κτίριο της Περιφερειακής Δ/νσης Κέρκυρας.


Οι δράστες είναι άγνωστο πως μπήκαν στο χώρο, αφού το κτίριο δεν φέρει σημάδια διάρρηξης. Μία εκτίμηση είναι πως παρέμειναν εκεί μετά το κλείσιμο των υπηρεσιών την Παρασκευή και βρήκαν διέξοδο διαφυγής από κάποιο παράθυρο.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες τόσο για να διαπιστώσει το πως μπήκαν εντός της Νομαρχίας, όσο και για τα αποτελέσματα του ριφιφί. Οι δράστες τρύπησαν δύο εσωτερικούς τοίχους της ΔΟΥ, με στόχο μάλλον το Ταμείο Δημοσίων Εσόδων. Ωστόσο, "βρήκαν" στην πλάτη του χρηματοκιβωτίου και φαίνεται πως εγκατέλειψαν την προσπάθεια αυτή.

Στη συνέχεια, μπήκαν στο χώρο του ΤΠ&Δ όπου άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο με τη χρήση... των κλειδιών που είχαν αφεθεί σε συρτάρι ενός γραφείου...

Η λεία δεν έχει ακόμα καταγραφεί πλήρως.

corfupress.gr

22:06:36

2015-09-28