Kέρκυρα-Πανιώνιος 1-2

Δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί ψυχικά και σωματικά στις απαιτήσεις του αγώνα με τον αξιόμαχο Πανιώνιο, (που έπαιζε με δέκα παίχτες) η Κέρκυρα με αποτέλεσμα να υποστεί οδυνηρή ήττα με 1-2.

Το μόνο θετικό για τον ΑΟΚ η ήττα του Αστέρα και πλέον αν η Κέρκυρα κερδίσει τον Εργοτέλη και χάσει αντίστοιχα ο Αστέρας τότε οι Φαίακες θα παίζουν και του χρόνου στη ΣούπερΛίγκα.

Ηταν η 5η σερί ήττα για τη Κέρκυρα...

Στο 27΄ ο Μήτρογλου μετά από σέντρα του Γουνδουλάκη έγραψε το 0-1.

Στο 63` η Κέρκυρα κερδίζει τραβηγμένο πέναλτυ

όταν Ο Ομο κοντράρεται και βγάζει εκτός πορείας τον Γκουστάβο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει την άσπρη βούλα. Μάλιστα, ο Νιγηριανός βλέπει 2η κίτρινη και αποβάλεται.

Ο Επστάιν γράφει το 1-1 από τα 11 βήματα.

Αντί όμως η Κέρκυρα να επιβάλει το ρυθμό της και να κηνυγήσει το 2-1 γίνεται το αντίθετο!

Ο Πανιώνιος δεν κλείστηκε με αποτέλεσμα στο 79΄

ο Σιόβας να πετύχει το τελικό 1-2 για τους κυανέρυθρους.Μάλιστα ο Πανιώνιος θα μπορούσε να πετύχει και 3ο γκολ με τους Μήτρογλου και Ριέρα.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής, Τσίγκας, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Επστάιν, Γραμμόζης (83` Γιάντσης), Ιωάννου Η. (70` Φλαβίνιο), Μακρής (46` Λαμπρόπουλος)

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια, Όμο, Ριέρα (90`+2` Λάτκα), Μπάλαμπαν (69` Γιόνσον), Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης (84` Σβέρκος), Κουμορτζί, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Μήτρογλου.

corfutime.gr