Κέρκυρα-Εργοτέλης 1-0 Και του χρόνου Σούπερλιγκα!

Οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείφθηκαν έστω και στην προτελευταία αγωνιστική αφού η Κέρκυρα παρά το εμφανές άγχος των παικτών της κέρδισε τον Εργοτέλη με 1-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, ανανέωσε την παρουσία της στη ΣούπερΛίγκα και τη νέα σεζόν.

Χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή της και απέναντι σε ένα αντίπαλο που παρά τις απουσίες βασικών κάθε άλλο παρά αδιάφορα αγωνίστηκε ο ΑΟΚ πήρε τη χρυσή νίκη-παραμονή με γκόλ του Καλαντζή στο 30΄.

Η λήξη του αγώνα βρήκε φιλάθλους και παίκτες της ομάδας να πανηγυρίζουν έξαλλα για τη μεγάλη επιτυχία παραμονής στη μεγάλη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:

9`: Σουτ του Καλαντζή μέσα από την περιοχή σε κόρνερ ο Αθανασίου.

26`: Κεφαλιά του Καλαντζή από το ύψος της περιοχής εύκολα ο Αθανασίου.

30`: Κάθετη μπαλιά του Στολτίδη στον Καλαντζή, ο οποίος κάνει το 1-0 με αριστερό πλασέ.

paramoni238`: O Καλαντζής πλασάρει μέσα από την περιοχή, αλλά ο Αθανασίου σώζει τον Εργοτέλη.

48`: Σουτ του Λεάλ από δεξιά λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

57`: Προσπάθεια του Χαντί και σουτ, έδιωξε ο Κωνσταντόπουλος.

67`: Ο Καλαντζής πασάρει στον Γραμμόζη, ο οποίος έρχεται και σουτάρει από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Αθανασίου είναι σε ετοιμότητα.


Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα:  Κωνσταντόπουλος,  Βενέτης,  Κοντοδήμος, Χαρίδημος , Επσταϊν,  Μαϊστόροβιτς, Γραμμόζης,  Μαζνόφ (56` Ηλίας Ιωάννου),  Μακρής (63`  Χάμπλ),  Στολτίδης, Καλαντζής (70`  Τσίγκας).

Εργοτέλης:  Αθανασίου,  Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ,  Σαρρής (17`  Σασιασβίλι),  Βίζιο,  Ολίσε, Μπέτο (58`  Χρυσοφάκης), Χάντι, ΜΖούνιορ,  Μπουντιμίρ (59`Kαρέλης).

corfutime.gr