Παρουσιάστηκε χθες ο "νέος" ΑΟ Κέρκυρα

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, σε μια όμορφη εκδήλωση στο χώρο του bar «Amaze», στο Φαληράκι, η παρουσίαση της ομάδας του ΑΟ Κέρκυρα για τη σεζόν 2011-`12,παρουσία πλήθους κόσμου.Το «παρών» έδωσε σύσσωμο το ΔΣ της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Γιώργο Λιμπάντση, ενώ, μεταξύ των υπολοίπων που παραβρέθηκαν, ήταν ο Δήμαρχος Κερκυραίων, Γιάννης Τρεπεκλής.

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Λιμπάντσης επισήμανε: «Το περσινό όραμα έγινε πράξη. Σήμερα είμαστε πιο ισχυροί από ποτέ και βάζουμε ψηλά τον πήχη. Εχουμε μεγαλύτερους στόχους, αλλά και κρυφές φιλοδοξίες. Θέλουμε να γίνουμε μόνιμοι κάτοικοι της Super League και, μαζί με τον κόσμο μας, μπορούμε να το πετύχουμε».

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο διευθυντής της ΠΑΕ, Νίκος Λυράκης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επισήμανε πως «είμαστε περήφανοι, γιατί, παρά το γεγονός ότι η συκοφαντική δυσοσμία έφθασε μέχρι την αυλή μας, αποδείχτηκε και πιστεύουμε ότι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές».

Κατόπιν, «έπαιξε» βίντεο με τα γεγονότα – σταθμούς της ομάδας, κατά την ιστορική περσινή σεζόν (πρώτη ever παραμονή στη Super League) και στη συνέχεια, ο κ. Λυράκης ανέλαβε το έργο της παρουσίασης του προπονητή, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, των συνεργατών του (τεχνικό – ιατρικό επιτελείο), των παλαιότερων παικτών, καθώς και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Για όλους προβλήθηκε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, ενώ η (πιο εκτεταμένη) παρουσίαση των «νέων», συνδυάστηκε με την... πρώτη δημόσια εμφάνιση των νέων εμφανίσεων του ΑΟ Κέρκυρα.

Το... κλου της βραδιάς ήρθε στο τέλος, όταν προβλήθηκε σποτ -έκπληξη, με πρωταγωνιστές τα 12 καλοκαιρινά αποκτήματα (Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Χάμπερ, Σακελλαρίου, Μπουκουβάλας, Βέντσελ, Ζιάμπαρης, Όσμαν, Λόβιν, Μπάρκογλου, Αγρίτης, Μετίν) και μέσω του οποίου έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον κόσμο: «Να είστε εκεί». Το κεντρικό moto της βραδιάς...

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σύντομες ομιλίες του Δημάρχου, κ. Τρεπεκλή, ο οποίος δήλωσε περήφανος που δημαρχεύει ένα νησί, το οποίο έχει ως ομάδα του τον ΑΟ Κέρκυρα, καθώς και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης και δεδηλωμένος φίλος της ομάδας, Π. Αθανάσιος Κοκκινόπουλος.

Την παρουσίασης της εκδήλωσης έκανε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Φώτης Σκούρτης. Τη δημοσιογραφική επιμέλεια – κείμενα «υπέγραψε» ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου, Ηλίας Αλεξόπουλος, το post production, ο Γιάννης Σάκκος, ενώ την επιμέλεια οργάνωσης είχε η marketing manager της ΠΑΕ, Τέσσυ Βαλσαμίδου.

2011-08-27

corfutime.gr