Χωρίς ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του επιμελητηρίου

Τρεις είναι οι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου στις εκλογές του Νοέμβρη. Οι επικεφαλής των υποψήφιων ψηφοδελτίων είναι ο απερχόμενος πρόεδρος του επιμελητηρίου Γ. Χονδρογιάννης, ο στηριζόμενος από το ΚΚΕ επαγγελματίας Βαγγέλης Αλαμάνος και ο Αλέξανδρος Λιτσαρδόπουλος, που ηγείται της παράταξης «Αντιμνημονιακή Κίνηση Επαγγελματιών». Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι δεν κατατέθηκε ως την Τετάρτη στις 15:00 το απόγευμα (ώρα λήξης υποβολής υποψηφίων) υποψηφιότητα που να στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.
Ο απερχόμενος πρόεδρος δήλωσε πως το επόμενο διάστημα -και πάντως πριν τις επιμελητηριακές εκλογές (26 - 28 Νοεμβρίου) - θα προχωρήσει σε απολογισμό έργου και δράσης για το διάστημα που κρατούσε τα ινία του επιμελητηρίου.
Τέλος, να σημειωθεί ότι η γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Α. Δαγκλή, που προσφάτως είχε δηλώσει στην «κ.Ε.» ότι το όργανο προχωρούσε σε συνεδριάσεις τέτοιες, που αφορούσαν στην προετοιμασία - επιλογή για υποψηφίου (προσκείμενο στο ΠΑΣΟΚ) στις εκλογές του επιμελητηρίου, χθες δεν θέλησε να σχολιάσει την εξέλιξη της μη υποψηφιότητας, που να στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.

2011-10-30

enimerosi.com