Διαμαρτυρία του Επιμελητηρίου για τη διακοπή αεροπορικών πτήσεων

 Μεγάλη αναστάτωση και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κέρκυρας και τον Εμπορικό κόσμο ειδικότερα , το «ψαλίδισμα» των αεροπορικών δρομολογίων στη γραμμή Αθήνα -Κέρκυρα.
Συγκεκριμένα, οι δύο αεροπορικές εταιρείες Olympic Air και Aegean Airlines μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου , έπαψαν να εκτελούν τα πρωινά δρομολόγια και μέρος των απογευματινών τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση - διαμαρτυρία του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι Κερκυραίοι να μην έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν αυθημερόν και ως εκ τούτου να είναι υποχρεωτική η διανυκτέρευση τους στην Αθήνα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και την οικονομική τους αιμορραγία. Επιπλέον, δημιουργούνται πρόσθετα προβλήματα σε όσους Έλληνες επιλέγουν την Κέρκυρα ως τουριστικό τους προορισμό και θέλουν να μετακινηθούν αυθημερόν στην Κέρκυρα.
Το Επιμελητήριο της Κέρκυρας διαμαρτύρεται έντονα για την άδικη αυτή αντιμετώπιση του επιβατικού κοινού της Κέρκυρας και καλεί όλους τους φορείς της Κέρκυρας για την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα έχουν στόχο την επαναφορά των πρωινών δρομολογίων.
 

OLYMPIC AIR

Every day : CORFU-ATHENS
10:15 - 11:15
18:05 - 19:05

ATHENS - CORFU
08:45 - 09:50
16:35 - 17:40

2011-12-19

enimerosi.com