Αντιδράσεων συνέχεια για το νέο Δ.Σ. του ΟΛΚΕ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις διαδικασίες ορισμού του νέου Δ.Σ. του ΟΛΚΕ, τη στιγμή που το αρμόδιο υπουργείο «κωφεύει» απέναντι σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας .

Ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Κέρκυρας της Ν.Δ. Γ. Κοντός τόνισε πως, μόνο έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι μια κυβέρνηση με 2 ακόμη μήνες θητείας προχωρά σε ορισμό νέου Δ.Σ. στον ΟΛΚΕ χωρίς να έχουν πουθενά δημοσιευθεί τα κριτήρια βάση των οποίων έγινε η συγκεκριμένη επιλογή των προσώπων του νέου Δ.Σ.

«Είναι προφανές ότι πρόκειται για κίνηση προεκλογικού χαρακτήρα, που δεν είναι άμοιρη κομματικών παρεμβάσεων μέσα από το ΠΑΣΟΚ»,σημείωσε το στέλεχος της Ν.Δ.

Ο ΣΥΝ

Από την πλευρά του ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΝ Δ. Στραβοράβδης ανέφερε ότι η επιλογή προσώπων σε τέτοιες θέσεις χαρακτηρίζει την πολιτική αυτών που επιλέγονται και αυτών που τις επιλέγουν...

Από την άλλη σημείωσε πως σύντομα το λιμάνι της Κέρκυρας και άλλα μικρά λιμάνια του νησιού θα πωληθούν...

Καταλόγισε επίσης στη ΔΗΜ. ΑΡ. ότι προτιμά να συνομιλεί με τα κυβερνητικά κέντρα και στελέχη της να αναλαμβάνουν θέσεις κρατικής διοίκησης...

Συνεδριάζει το νέο Δ.Σ.

Στο μεταξύ, πιθανόν τη Παρασκευή να συγκληθεί το νέο Δ.Σ. του ΟΛΚΕ, ενώ δεν αποκλείεται να εκδοθεί κοινή ανακοίνωση των μελών, για τα όσα έχουν ειπωθεί ή καταγγελθεί τις τελευταίες μέρες.

corfutime.gr

2012-01-24